Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g450g981kcal44.1g180.9g8.1g37.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha360g598kcal68.4g0g36g0g
Salsa medium (Rainbow)300g75kcal3.3g12.9g0.6g4.5g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g60g84kcal1.8g2.4g7.2g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman360g720kcal79.2g3.6g39.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g5069kcal398.8g428.2g185g95g
Valittu annoskoko1890g2535kcal199.4g214.1g92.5g47.5g
Annoskoko puolitettuna945g1267kcal99.7g107.1g46.3g23.8g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225