Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka450g1710kcal103.5g0g135g0g
Cashewpähkinä 180g1034kcal36g33.8g83.4g6.3g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 450g334kcal3.4g69.7g1.8g4.9g
Fariinisokeri90g365kcal0g89.9g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos90g648kcal0.4g0.4g72g0g
Päärynä kuorittu 450g195kcal1.4g36g0.4g17.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka180g18kcal2g1.4g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g8608kcal293.4g462.4g586g61g
Valittu annoskoko1890g4304kcal146.7g231.2g293g30.5g
Annoskoko puolitettuna945g2152kcal73.4g115.6g146.5g15.3g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75597