Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino281g956kcal64.7g149.1g10.4g16.9g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g450g293kcal58.5g9g1.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g747kcal85.5g0g45g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g118g50kcal11.6g0.5g0.1g0g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g4106kcal441.4g320g113.8g34.2g
Valittu annoskoko1890g2053kcal220.7g160g56.9g17.1g
Annoskoko puolitettuna945g1027kcal110.4g80g28.5g8.6g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930