NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe630g2142kcal36.5g453.6g17g39.7g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)900g1620kcal99g49.5g117g0g
Rypsiöljy Eldorado30g248kcal0g0g27.6g0g
Margariini 60%, kultarypsi 30g160kcal0.1g0.1g18g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g8538kcal291g1035.8g359.2g79.4g
Valittu annoskoko1890g4269kcal145.5g517.9g179.6g39.7g
Annoskoko puolitettuna945g2135kcal72.8g259g89.8g19.9g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651