Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g90g24kcal1.2g4.3g0.1g1.5g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Pirkka luomu tomaattimurska1124g337kcal15.7g73.1g5.6g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g202g445kcal46.5g2g28.3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 225g511kcal31.5g3.8g40.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g9kcal0.1g0.7g0g0g
Spagetti 157g515kcal16g104.5g1.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g4256kcal224.4g382g213.4g14.2g
Valittu annoskoko1890g2128kcal112.2g191g106.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna945g1064kcal56.1g95.5g53.4g3.6g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304