Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g749g210kcal4.5g44.6g1.5g18.7g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Vesi749g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)150g82kcal28.5g6g6g0.9g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 150g448kcal27g1.8g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g1614kcal125g114.4g97.8g41.8g
Valittu annoskoko1890g807kcal62.5g57.2g48.9g20.9g
Annoskoko puolitettuna945g404kcal31.3g28.6g24.5g10.5g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536