Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 146g1038kcal1.1g0.6g116.8g0g
Sokeri149g605kcal0g148.8g0g0g
Kaurahiutale 187g700kcal27.1g106.6g13.6g18.7g
Kaurajauho 64g241kcal9.3g36.6g4.7g6.4g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 117g45kcal1.2g7g1.2g0.7g
Vanilla vaniljakastike gogreen467g982kcal2.3g98.2g65.4g2.3g
Banaani, kuorittu 409g356kcal4.3g74.8g1.6g7.4g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 351g260kcal2.6g54.3g1.4g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g8449kcal95.8g1053.8g409.4g78.8g
Valittu annoskoko1890g4225kcal47.9g526.9g204.7g39.4g
Annoskoko puolitettuna945g2112kcal24g263.5g102.4g19.7g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91343