Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)250g1083kcal54g9.8g92.5g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 750g724kcal22.6g146.9g2.4g7.4g
Omena, keskikokoinen 200g100g34kcal0.2g7.1g0.3g1.8g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g200g550kcal58g0.2g34g0g
Suolakurkku (Rainbow)100g30kcal0.8g5.9g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 400g529kcal10.5g12.8g48g0g
Tonnikala öljyssä 93g176kcal25.1g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3785g6251kcal342.4g365.4g371.2g18.4g
Valittu annoskoko1893g3126kcal171.2g182.7g185.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna946g1563kcal85.6g91.4g92.8g4.6g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460625