Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)643g1030kcal122.3g0g57.9g0g
Punajuuri 429g165kcal4.3g29.6g0.9g10.7g
Kaali, valkokaali172g36kcal2.1g5.8g0.3g3.6g
Pavut,ruskeat suolaliemess146g146kcal10.4g21.9g1.8g31.5g
Peruna, keskikokoinen 60g257g154kcal3.9g33.5g0.3g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g13g116kcal0g0g12.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g107g22kcal0.6g4.1g0.3g1.5g
Chili paprika punainen4.3g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3792g3408kcal289.8g203.8g149.2g104.4g
Valittu annoskoko1896g1704kcal144.9g101.9g74.6g52.2g
Annoskoko puolitettuna948g852kcal72.5g51g37.3g26.1g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259