Sämpyläruudut perunalla

Lämmitä vesi 42 asteiseksi.

Lisää hiutaleet, joihin on sekoitettu kuivahiiva.

Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja taputtele jauhoisin käsin levyksi.

Kohota puolisen tuntia liinan alla lämpimässä paikassa.

Voitele maidolla.

Paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Resepti kopioitu Marilelen blogista hieman muokaten: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Tiilimuuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi746g0kcal0g0g0g0g
Ohrahiutale 52g173kcal4.3g33.6g1g4.8g
Kaurahiutale 60g223kcal8.7g34g4.4g6g
Perunamuusi261g208kcal4.2g31.6g7g2.1g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g16g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 18g73kcal0g17.9g0g0g
Rypsiöljy 67g594kcal0g0g67.1g0g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g418g1399kcal50.1g275.7g10g34.3g
Vehnäjauho puolikarkea 239g819kcal24.3g167.1g2.9g8.4g
Ohralese (Myllyn paras), annos 40g15g47kcal1.9g9.1g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3792g7070kcal187g1138g185.6g114.8g
Valittu annoskoko1896g3535kcal93.5g569g92.8g57.4g
Annoskoko puolitettuna948g1768kcal46.8g284.5g46.4g28.7g
Arvot/100g100g186kcal4.9g30g4.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290941