Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 163g49kcal2g7.8g0.3g2.8g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha599g994kcal113.8g0g59.9g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g250g188kcal10.2g31.2g2g0g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.5g
Tomaatti 125g29kcal0.7g4.3g0.4g1.8g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g13g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g625g2063kcal100g387.5g12.5g37.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3795g7054kcal456.4g875.6g187.4g89.6g
Valittu annoskoko1898g3527kcal228.2g437.8g93.7g44.8g
Annoskoko puolitettuna949g1764kcal114.1g218.9g46.9g22.4g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716