Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 338g44kcal3.8g3.3g0.7g4.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g226g45kcal1.4g8.6g0.7g13.5g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Kurkku 226g25kcal1.3g3.2g0.2g1.6g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g417g793kcal104.3g0g41.7g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g309g185kcal1.2g46.3g0.3g4.3g
Kananmuna, keitetty 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3798g2965kcal289.6g137.2g138.6g51.6g
Valittu annoskoko1899g1482kcal144.8g68.6g69.3g25.8g
Annoskoko puolitettuna950g741kcal72.4g34.3g34.7g12.9g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340