Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g10g40kcal0.6g3.2g2.8g1.4g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g1g4.1kcal0g0.9g0.1g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mustikka metsä- 3.7g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g97kcal1.2g9.8g5.8g3g
Valittu annoskoko19g49kcal0.6g4.9g2.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal0.3g2.5g1.5g0.8g
Arvot/100g100g256kcal3.2g25.8g15.3g7.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448