Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 8.2g19kcal0.6g3.4g0.1g0.9g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 3.1g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Maustekurkku3.1g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g95kcal1.6g7.6g6g2g
Valittu annoskoko19g47kcal0.8g3.8g3g1g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal0.4g1.9g1.5g0.5g
Arvot/100g100g250kcal4.2g20.1g15.9g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534