Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g14g15kcal3.2g0g0.3g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g1.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Korppujauho 1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0.1g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g85kcal7.4g1.8g5.2g0.2g
Valittu annoskoko19g42kcal3.7g0.9g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal1.9g0.5g1.3g0.1g
Arvot/100g100g222kcal19.4g4.7g13.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480