Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 3.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa2.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour0.9g2.8kcal0g0g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.9g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g40kcal2.4g1.2g2.6g0.4g
Valittu annoskoko19g20kcal1.2g0.6g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.6g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g105kcal6.3g3.1g6.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148