Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Puuroriisi0.6g2.1kcal0g0.4g0g0g
Vesi7.9g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%3.5g4.5kcal0.7g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g18kcal1.6g1.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko19g9kcal0.8g0.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.4g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g48kcal4.2g3.1g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432