Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g8.7g10kcal1.3g0.6g0.3g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g4.2g2.8kcal0.6g0g0g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g4.7g7.5kcal0.1g0.2g0.7g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.4g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g46kcal4g1.8g2.4g0g
Valittu annoskoko19g23kcal2g0.9g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal1g0.5g0.6g0g
Arvot/100g100g120kcal10.4g4.7g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179