Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 4.7g3.2kcal0.7g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Appelsiini, kuorittu 3.1g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Salaatti, jäävuori tuore6.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kurkku 2.2g0.2kcal0g0g0g0g
Halloumi-juusto light, 100g1.6g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Hunaja 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g21kcal2.4g1.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko19g10kcal1.2g0.7g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.6g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029