Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.9g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Ruohosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Katkarapu 7.8g5.4kcal1.1g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g44kcal2.6g1.2g3g0.2g
Valittu annoskoko19g22kcal1.3g0.6g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.7g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g114kcal6.8g3.1g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850