Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 3.1g5.9kcal0.8g0g0.3g0g
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 6.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g38kcal1.6g1.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko19g19kcal0.8g0.6g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.4g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g97kcal4.1g3.1g7.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358