Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 2.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g4.7g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)1.1g4.1kcal0.1g0.9g0g0.1g
Korppujauho 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g56kcal4.8g4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko19g28kcal2.4g2g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.2g1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g146kcal12.4g10.4g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676