Hamilton squash (jamie oliver)

1 pieni kourallinen kuivattuja herkkutatteja
1 butternut kurpitsa puolitettu ja siemenet poistettu
Oliiviöljyä
1 hienonnettu punasipuli
1 hienonnettu valkosipilinkynsi
1 tl korianterinsiemeniä, murskaa mortelissa
1 oksaa rosmariinia, lehdet irrotettuina ja silputtuna
5 aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
Merisuolaa ja mustapippuria
100 g basmatiriisiä
1/2 kourallista kevyesti paahdettuja pinjansiemeniä

1) lipta herkkutatteja 5 min luumassa vedessä
2) lämmitä uuni 230 astetta
3) kaiva kurpitsasta pois hedelmälihaa ja siemeniä (tee tila täytteelle)
4) paista pannussa hienonnettu kurpitsa ja siemenet, sekä kaikki muut ainekset paitsi herkkutatit, riisi ja pinjansiemenet ja paista 4 min kunnes kaikki on pehmeää
5) lisää joukkoon herkkutatit.

6) paista vielä 2 min ja mausta suolalla ja pippurilla
7) lisää joukkoon riisi ja pinjansiemenet
8) täytä kurpitsanpuolikkaat seoksella
9) hiero kurpitsa oliiiviöljyllä, kiedo folioon ja paista 1 h 15 min

Lähde
Jamie Oliver
Happy days with the naked chef
Penguin

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 14g2.2kcal0.1g0.3g0g0.3g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Basmatiriisi Pirkka1.8g6.2kcal0.1g1.4g0g0g
Pinjansiemenet, Parrots0.5g3.3kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g46kcal0.8g3.8g2.8g0.6g
Valittu annoskoko20g23kcal0.4g1.9g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.2g1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g117kcal2.1g9.7g7.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314726