Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 2.7g8.3kcal0.5g1.3g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.2g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK0.8g1.2kcal0.2g0g0.7g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g26kcal2.2g2.6g1.8g0.6g
Valittu annoskoko19g13kcal1.1g1.3g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.6g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g68kcal5.7g6.7g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917