Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale2g6.4kcal0.2g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suolasienet (rouskuja)2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.3g7.7kcal0g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g36kcal0.6g1.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko19g18kcal0.3g0.8g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.2g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g95kcal1.6g4.2g7.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943