Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.7g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Maito, Kevyt11g5.1kcal0.4g0.5g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g72kcal2g9g2.8g0.2g
Valittu annoskoko19g36kcal1g4.5g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal0.5g2.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g185kcal5.2g23.2g7.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859