Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.1g8.7kcal0.6g0g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g39kcal1.6g1.4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko19g20kcal0.8g0.7g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.4g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g102kcal4.1g3.6g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407