Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 10g3.6kcal0.5g0.2g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.3g7.5kcal0g0.1g0.8g0g
Kevytmaito (Valio)2.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.3g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g48kcal3g0.8g3.4g0.6g
Valittu annoskoko20g24kcal1.5g0.4g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.8g0.2g0.9g0.2g
Arvot/100g100g122kcal7.7g2g8.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690