Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g2g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.4kcal0g0g0g0g
Soijakastike0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g13kcal0.8g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko20g6kcal0.4g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g33kcal2.1g1.5g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103251