Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g5.8g1.2kcal0g0.2g0g0g
Puna-ahven savustettu 10g12kcal1.7g0g0.5g0g
Soijakastike 2.9g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.5g3.3kcal0.1g0g0.3g0.1g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g37kcal4g1.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko20g18kcal2g0.6g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal1g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g94kcal10.3g3.1g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271