Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 6.9g3.6kcal0.8g0g0g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 6.9g2.9kcal0g0.3g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.8g12kcal0.3g2.1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g42kcal2.2g6.2g0.2g1g
Valittu annoskoko20g21kcal1.1g3.1g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.6g1.6g0.1g0.3g
Arvot/100g100g106kcal5.6g15.8g0.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385