Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g8.6g11kcal0.7g1.7g0.1g0.2g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti rainbow6.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1.3g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Oltermanni 9% (Valio)1g2kcal0.3g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon0.4g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.1g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g43kcal2.8g5g1.4g0.6g
Valittu annoskoko20g21kcal1.4g2.5g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.7g1.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g109kcal7.1g12.8g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872