Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.9g7kcal0.6g0g0.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.1g2.3kcal0.3g0.2g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.4g0kcal0g0g0g0.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g0.8g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0.1g
Kauralese 2g7.3kcal0.4g0.9g0.2g0.4g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2g12kcal0.4g0.1g1.1g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%4.9g11kcal1.4g0.1g0.6g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g91kcal6.4g3.2g5.6g1.6g
Valittu annoskoko20g45kcal3.2g1.6g2.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal1.6g0.8g1.4g0.4g
Arvot/100g100g233kcal16.4g8.2g14.4g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658