Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g1.6g4.9kcal0.2g1g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1.9g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 2.2g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Dolmio Light Classico Bolognese2.6g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g23kcal1.4g3g0.4g0.2g
Valittu annoskoko20g12kcal0.7g1.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.4g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692