Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1g3.2kcal0.3g0.1g0.2g0.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.3g0.4kcal0g0g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g6.9g25kcal1.9g0.1g1.9g0g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g100kcal6.4g0.6g8g0.8g
Valittu annoskoko20g50kcal3.2g0.3g4g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g25kcal1.6g0.2g2g0.2g
Arvot/100g100g256kcal16.4g1.5g20.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723