Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy6.3g34kcal0.5g2g2.7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.6g16kcal0.6g0.2g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g144kcal4.6g4.4g12.2g0g
Valittu annoskoko19g72kcal2.3g2.2g6.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g36kcal1.2g1.1g3.1g0g
Arvot/100g100g372kcal11.9g11.3g31.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478