Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g7.2g25kcal0.9g5.1g0.2g0.2g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g4.8g8.7kcal0.7g1g0.2g2.1g
Rypsiöljy rainbow1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g92kcal3.4g12.4g3.2g4.6g
Valittu annoskoko20g46kcal1.7g6.2g1.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.9g3.1g0.8g1.2g
Arvot/100g100g235kcal8.7g31.8g8.2g11.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330