Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g10g22kcal1.8g0g1.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g1.3g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g4.8g3.1kcal0.2g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Korppujauho (X-tra)2.4g9kcal0.3g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g79kcal5.2g5.4g4g0.2g
Valittu annoskoko20g40kcal2.6g2.7g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal1.3g1.4g1g0.1g
Arvot/100g100g203kcal13.3g13.8g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519