Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)5.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)5.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g3.4g2.9kcal0.2g0.5g0g0.3g
Pirkka naudan jauheliha 400g5.5g13kcal1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g39kcal2.8g2.6g1.8g0.8g
Valittu annoskoko20g19kcal1.4g1.3g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.7g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g100kcal7.2g6.7g4.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791