Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 3.9g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Karpalo 4g1.3kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow1.9g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g19kcal0.4g3.6g0g0.4g
Valittu annoskoko20g9kcal0.2g1.8g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Arvot/100g100g48kcal1g9.2g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832