Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 8.7g3.1kcal0.4g0.2g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 2.9g6.5kcal0.5g0g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.4g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.5g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g66kcal3.2g0.8g5.2g0.4g
Valittu annoskoko20g33kcal1.6g0.4g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal0.8g0.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g168kcal8.2g2g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366