Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 4.9g | 18kcal | 0.6g | 3.2g | 0.2g | 0.3g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 5.9g | 7.1kcal | 1.2g | 0g | 0.2g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 2g | 2.1kcal | 0.4g | 0g | 0.1g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 2g | 0.2kcal | 0g | 0g | 0g | 0g | |
Sipuli (kuorittu) | 1g | 0.3kcal | 0g | 0g | 0g | 0g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 2g | 0.4kcal | 0g | 0.1g | 0g | 0g | |
Kurkku, tuore | 2g | 0.2kcal | 0g | 0g | 0g | 0g | |
Annoskoko tuplana | 40g | 56kcal | 4.4g | 6.6g | 1g | 0.6g | |
Valittu annoskoko | 20g | 28kcal | 2.2g | 3.3g | 0.5g | 0.3g | |
Annoskoko puolitettuna | 10g | 14kcal | 1.1g | 1.7g | 0.3g | 0.2g | |
Arvot/100g | 100g | 141kcal | 11.1g | 16.7g | 2.5g | 1.5g |