Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 4.1g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Anjovis 1.2g3.1kcal0.3g0.1g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.5g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Purjosipuli3.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio1.5g5kcal0.4g0g0.4g0g
Muna, annos 60g0.9g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g91kcal3.6g6g5.8g0.4g
Valittu annoskoko20g46kcal1.8g3g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.9g1.5g1.5g0.1g
Arvot/100g100g234kcal9.2g15.4g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831