Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g5.3g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g29kcal0.4g1.6g2g0.4g
Valittu annoskoko20g15kcal0.2g0.8g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.1g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g75kcal1g4.1g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600