Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka6.5g11kcal1.3g0g0.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g3.3g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g1.6g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Tomaattimurska 8.1g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g39kcal3.2g1.2g2.4g0.4g
Valittu annoskoko20g19kcal1.6g0.6g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.8g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g99kcal8.2g3.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570