Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 12g40kcal0.2g0.4g4.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2g8kcal0g2g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.4g1.5kcal0.1g0g0.6g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.7g2.3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g104kcal1g5.8g9.8g0g
Valittu annoskoko20g52kcal0.5g2.9g4.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g26kcal0.3g1.5g2.5g0g
Arvot/100g100g268kcal2.6g14.9g25.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135761