Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)5.6g13kcal1.1g0g0.9g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)5.4g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g4.2g14kcal0.5g2.7g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g60kcal3.6g6.6g2g1g
Valittu annoskoko20g30kcal1.8g3.3g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.9g1.7g0.5g0.3g
Arvot/100g100g154kcal9.2g16.8g5.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786