Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g7.1g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porsaanpaisti vähärasvainen 6.6g11kcal1.9g0g0.4g0g
Porkkana 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g34kcal4g2.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko19g17kcal2g1.2g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal1g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g89kcal10.3g6.2g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301