Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5g3kcal0.1g0.7g0g0g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g5g7.4kcal1g0.1g0.3g0g
Fetajuusto (Pirkka)2.5g6.9kcal0.4g0g0.6g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1g0.3kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g45kcal3g1.8g2.6g0g
Valittu annoskoko20g22kcal1.5g0.9g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.8g0.5g0.7g0g
Arvot/100g100g115kcal7.7g4.6g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772