Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 2.8g3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 1.4g4.5kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska 5.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g22kcal1g2.8g0.2g0.8g
Valittu annoskoko20g11kcal0.5g1.4g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.3g0.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g57kcal2.6g7.2g0.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829